Loading…

Den Berk Délice
uw fresh retail partner

Als Den Berk Délice zijn wij de meest betrouwbare totaalspecialist in het telen, vermarkten en vernieuwen van kwaliteitsvolle smaaktomaten. Met veel passie kweken wij kwalitatieve en lekkere smaaktomaten en ontwikkelen we aangename concepten. Wij zijn een betrouwbare partner en bieden een uitstekende service met aantoonbare toegevoegde waarde. Onze ambitie is klanten 365 dagen per jaar te laten genieten!
Onze roots liggen in de 4 topbedrijven achter Den Berk Délice. Gezamenlijk hebben we een doordachte toekomstvisie, gericht op innovatie, duurzaamheid en het produceren van hoog kwalitatieve en smaakvolle tomaten. Onze medewerkers werken met liefde voor het product en hebben allen een groot Den Berk Délice hart. Wij stimuleren hen en bieden de ruimte om zich binnen het bedrijf te ontplooien.


Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Ons
Assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in 4 producten. Speciaal voor u geselecteerd op hun unieke en lekkere smaak. Echte Den Berk Délice tomaten!

Ontdek

Wat we bieden

denberk delice concepten

Concepten

Wij maken eigentijdse concepten die opvallen in het schap. Daarvoor verdiepen wij ons in de consument en houden marktontwikkelingen continue in de gaten.

Bekijk onze concepten

denberk delice smaak

smaak

Onze ambitie is klanten 365 dagen per jaar te laten genieten van de lekkerste tomaten! Door uitgebreide rassenproeven, weten we steeds te verrassen met interessante smaken en nieuwe Den Berk Délice producten.

Alles over smaak

den berk delice kwaliteit 3

kwaliteit

Kwaliteit betekent voor ons de klant uitgebreide en kwaliteitsvolle informatie bieden over verschillende verpakkingssoorten en producten. Als bedrijf zijn we steeds op zoek naar innovatie en dit willen we ook meegeven met onze klanten. 

Lees over onze kwaliteit

denberk delice partnerschap

partnerschap

Met onze partners willen we een langdurige relatie opbouwen. We vinden het belangrijk dat beide partijen voordeel kunnen halen uit de samenwerking, door elkaar te inspireren op gebied van tomaten.

Over onze partnerschap

Ons laatste nieuws

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste gids

Bent u op pensioen en/of heeft u nog wat tijd over? Komt u graag onder de mensen en kan u goed vertellen? Dan zijn wij opzoek naar...

lees meer

Den Berk Délice behaalt 100% voor BRC

Dit is de eerste keer dat de auditor een clean sheet had gegeven gedurende zijn 9 jaren dienst.

lees meer

Sven Nys

Een bedrijf is als een topsporter - Je moet continu verbeteren om de top te bereiken.

lees meer

Fruit Attraction 2017

Den Berk Délice stond dit jaar samen met zijn collega-teler Tomeco bij Coöperatie Hoogstraten cv. op de stand.

lees meer
den berk delice brochure

nieuwe
Brochure

 

Bekijk brochure
den berk delice bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

 

Bekijk film